Vuxenmobbning i Robinson?

I söndags var det premiär för den nya säsongen av Robinson. Redan i första avsnittet blev det dramatiskt och avsnittet har starkt kritiserats. I år ställs tjejerna mot killarna, något som fått många att reagera. Men händelsen väckt mest kritik var den brutala utröstningen av deltagaren Zayera Khan. 

Innan hon röstades ut hade tjejlägret en omröstning om vem som skulle få vara kvar. Omröstningen gick till så att man fick ge bort en amulett och ställa sig bakom den personen man ville ha kvar. Till en början var TV4 hemlighetsfulla om vem som fick minst röster, men efter några sekunder så klipptes det till Zayera Khan, där man kunde se att hon inte hade fått en enda röst, vilket ledde till att hon fick lämna Robinson. 

Detta har nu lett till stenhård kritik från många tittare. Bland annat har en skrivit,” Vuxenmobbning. Och varför ta in gamla tävlanden?? Nää så tråkigt första avsnitt……..” En annan skrev ”Dåligt upplägg. Bättre med en tävling. Ren mobbning. Grymt! Skäms!” och en annan skrev detta, ”Fy, nu är TV4 igång igen, mobbing.. ingen ska behöva bli behandlad så?”. 

Det här var bara ett axplock av de kommentarer som florerade på TV4s Facebooksida. Detta är inte första gången som Robinson får kritik, bland annat var det mycket kritik föregående säsong.

Vad tycker ni? Är det mobbning?