Välkommen till vår nya hemsida

Vi är glada att kunna presentera vår uppdaterade hemsida, som är designad för att göra det enklare än någonsin att hitta allt vårt material och våra filmer.

Här hittar du som alltid en mängd användbar information om mobbning och dess effekter på offren. Men det bästa med vår nya hemsida är att allt vårt utbildningsmaterial och våra filmer nu är lättillgängliga.

Du behöver bara klicka dig runt på sidan för att hitta de resurser som du behöver. Vi har organiserat allt på ett intuitivt sätt för att du snabbt ska hitta det du söker efter.

Våra filmer är speciellt framtagna för att vara informativa och engagerande. Vi använder oss av berättelser och verkliga situationer för att på ett kraftfullt sätt förmedla budskapet om nolltolerans mot mobbning. Du kan titta på våra filmer direkt på hemsidan och dela dem med andra för att sprida medvetenheten om mobbningens konsekvenser.

Vi hoppas att du kommer att utforska vår nya hemsida och dra nytta av de resurser som vi erbjuder. Tillsammans kan vi göra en verklig förändring och skapa en värld där ingen tolererar mobbning.

Som alltid vill vi tacka alla våra stödföretag för deras hjälp i kampen mot mobbning!